Search

Конференції студентів економічного відділення із вибору навчальних дисциплін

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Конференції студентів економічного відділення із вибору навчальних дисциплін


 

Відповідно до Закону України «Про фахову передвищу освіту», здобувачі освіти у коледжі мають право на вибір навчальних дисциплін, у межах передбачених освітньо-професійною програмою. Це дає змогу поглибити підготовку за спеціальністю, що визначає характер майбутньої діяльності та враховує запити студентів, сприяє академічній мобільності, формує компетентності відповідно до вимог ринку праці.

Для цього завідувачкою економічним відділенням Ларисою Стрільчук та викладачами спеціальних дисциплін був сформований Каталог вибіркових навчальних дисциплін для кожної спеціальності і розміщений на освітній платформі Classroom, для загального ознайомлення із ним студентів.

Для реалізації права вільного вибору здобувачів освітивідбулися конференції студентських груп економічного відділення щодо вибіркових дисциплін за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

На ній викладачі даних дисциплін провели презентації курсів та навели вагомі аргументи важливості їх вивчення майбутніми фахівцями.

В конференціях прийняли участь : Павлюк Б.С.- директор коледжу, викладач економічних дисциплін; Холодило О.І.- голова циклової комісії економічних та комерційних дисциплін, викладач економічних дисциплін; Жлуховська Р.С.- голова циклової комісії фінансово-облікових дисциплін, викладач фінансових дисциплін; Галайдіда О.В. – викладач комерційних дисциплін; Книш І.І.- викладач обліково- фінансових дисциплін; Киверига О.Ю. – викладач економічних дисциплін; Попіль О.М. – викладач обліково-фінансових дисциплін; Яремчук О.М. – викладач обліково-фінансових дисциплін; Ситник Г.М. – викладач комерційних дисциплін.

 

За допомогою опитування у форматі Google forms, студенти здійснюють свій вибір, який є основою для формування навчальною частиною коледжу робочих навчальних планів на наступний навчальний рік. 


Лариса СТРІЛЬЧУК, завідувачка економічним відділенням

: