Search

Англійська мова- ключ до успіху

Тиждень іноземних мов

Англійська мова- ключ до успіху

У сучасному світі англійська мова стала однією з найпопулярніших та найважливіших. Незалежно від професії чи країни проживання, знання англійської мови відкриває безліч можливостей та переваг. Вона є ключем до міжнародного спілкування, освіти, кар'єрних можливостей та приємних подорожей.

Вивчаючи англійську мову, важливо не забувати й про вивчення культури та традицій англомовних країн. Саме тому, в рамках тижня англійської та німецької мовразом зі студентами-гуртківцями проведена відкрита виховна година "Welcome to English-speaking countries". Всі присутні мали можливість здійснити віртуальну подорож англомовними країнами.

 

 

Метою заходу було сформувати у студентів інтерес до вивчення англійської мови, дізнатися про культуру та звичаї англомовних країн. Ознайомитись з чудовими стародавніми традиціями Об'єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, дивовижними краєвидами США, привабливими озерами Канади, безкраїми пустелями Австралії, "країною Довгої Білої Хмари" - Новою Зеландією.

Леся ЛУКАВЕЦЬКА ,

викладач англійської мови, організатор виховної години

: