Search

«Ми чекаємо саме на тебе»

«Ми чекаємо  саме на тебе»

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, – одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

«Ми чекаємо  саме на тебе» - під таким гаслом викладач циклової комісії обліково-фінансових Ольга Савірко провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9-х та 11-х класів Росохацької гімназії Чортківської міської ради.

Разом із директором Галиною Петрівною Наконечною та класним керівником Галиною Григорівною Дерій у ході зустрічі викладач акцентувала увагу на тому, що коледж готує фахівців широкого спектру сучасних, затребуваних на ринку праці професій, розповіла про сайт коледжу, на якому можна ознайомитися з детальною інформацію про коледж та слідкувати за головними подіями студентського життя. Також надала презентацію гуртка «Фінансист» та інформацію про освітній процес у коледжі.

Потенційним абітурієнтам було анонсовано День відкритих дверей у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім.Є.Храпливого» НУБіП України, який відбудеться у травні 2024 року. Про конкретну дату та час попередимо заздалегідь!

Дорогі випускники, ми чекаємо вас у коледжі та ласкаво просимо до нашої студентської родини!

Інформацію надала Ольга САВІРКО,

викладач обліково-фінансових дисциплін

: