Search

ТВІЙ ФІНАНСОВИЙ УСПІХ - ЗІ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ЕКОНОМІКА»

ТВІЙ ФІНАНСОВИЙ УСПІХ - ЗІ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ЕКОНОМІКА»

 

Ти мрієш про кар'єру, де можеш впливати на економічне майбутнє та розвиток бізнесу? Тоді спеціальність "Економіка" – твій крок до високооплачуваної та цікавої професії економіста!

Прочитавши ці рядки, я задумалась над їхньою сутністю. Я учениця одинадцятого класу - випускниця. Мені потрібно зробити правильний вибір у своєму житті: куди піти навчатися, яку спеціальність обрати та навчальний заклад, із великого переліку.

Оскільки мені подобається робота з цифрами, я зробила висновок для себе, що економіка – це моє. Поцікавившись про навчальні заклади, де можна опанувати економічний фах, познайомившись з інформацією на сайті, я зробила свій вибір, ставши студенткою ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України, спеціальність «Економіка».

Я швидко влилася в колектив коледжівської родини. Подружилася з студентами і є старостою групи. Мені подобається навчатися, для цього є всі можливості опанування знаннями і тонкощами економічних дисциплін. В закладі створені належні умови і працюють висококваліфіковані викладачі. Навчальний процес, особливо в дистанційному режимі, проходить з використанням мультимедійних презентацій на лекційних і практичних заняттях, розміщених в базі навчально-контролюючої програми «Coogle диск».

Економісти затребувані скрізь, де потрібно планувати і розраховувати фінанси, де потрібно контролювати витрати коштів, аналізувати результати роботи підприємства.  Такі спеціалісти на ринку праці користуються високим попитом, можливості кар'єрного зростання економіста практично безмежні, як і рівень зарплати. Професія економіста дає змогу зсередини зрозуміти, які механізми спрацьовують в економічному житті суспільства, як ними можна керувати, щоб досягати максимальних результатів.

Випускник нашого фахового коледжу є мобільним: фахівець який може знайти роботу в будь-якій сфері бізнесу; може успішно почати власний бізнес з мінімальними витратами, так як економічні знання дозволять заздалегідь розрахувати всі ризики та перспективи.

З метою популяризації спеціальності «Економіка», я з профорієнтаційною метою відвідала школу Кудринецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чортківського району, Тернопільської області.

Надала учням школи інформацію про спеціальності і наш начальний заклад.

Тому, хто хоче отримати якісну освіту і бути успішним фахівцем в галузі економіки, вступайте у ВСП Заліщицький фаховий коледж Імені Є.Храпливого НУБіП України на спеціальності 051 «Економіка»

Інформацію надала студентка 24-Е групи Ольга ЦИВ'ЮК ,

куратор групи Ольга КИВЕРИГА

: