Search

Тривають профорієнтаційні зустрічі…

Тривають профорієнтаційні зустрічі…

Якщо ви вдало оберете професію і вкладете в неї свою душу, щастя саме вас відшукає

К. Ушинський

Вибір професії – один з найважливіших життєвих виборів, бо особистість визначає свій життєвий шлях, свою долю. Від правильного вибору професії залежить щастя людини та задоволення її своїм життям. Викладачі коледжу Сопівник Л.Й. та Петрів Г.В. провели профорієнтаційні зустрічі зі здобувачами освіти 9 та 11 класів на Чортківщині, були відвідані Ридодубівська гімназія, Косівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст., Звиняцька гімназія імені Михайла Галущинського.

Учні мали змогу поспілкуватися із студентом коледжу спеціальності «Агрономія», який розповів про переваги навчання в коледжі з перших вуст.

Викладачі коледжу продемонстрували профорієнтаційні відеоролики, ознайомили із спеціальностями, які можна здобути у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України», додатковими робітничими професіями, наголосили на можливості паралельного здобуття ще одного фаху на заочній формі та продовження навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Висловлюємо щирі слова вдячності дирекціям та педагогічними колективам закладів освіти за сприяння в організації профорієнтаційних зустрічей, багаторічну співпрацю та їх випускників, які були та зараз є студентами коледжу.

Шановні випускники, не забувайте, що основою успіху в будь-якій сфері діяльності є невтомна праця, вдосконалення навичок та розвиток природних здібностей. Обирайте той фах до якого лежить душа, щоб в майбутньому працювати за покликанням. Ласкаво просимо поповнювати ряди студентів коледжу!

Інформацію надали Любов СОПІВНИК, Галина ПЕТРІВ, викладачі коледжу

 

 

: