Search

Результати ХХ Всеукраїнської олімпіади з математики«Зима-2024» від проєкту «На урок»

Результати ХХ Всеукраїнської олімпіади з математики

«Зима-2024» від проєкту «На урок»

Вже стало доброю традицією в коледжі — участь студентів у Всеукраїнській олімпіаді з математики від проєкту «На урок». Олімпіада проводиться у дистанційному форматі. Адже, Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На урок» — це можливість перевірити свої знання та повторити вивчений матеріал. На учасників чекають захоплюючі інтерактивні завдання.

Олімпіада «На урок» суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх. В ній має змогу взяти участь будь-який студент чи учень України. Для цього достатньо тільки зареєструватись, отримати доступ до особистого кабінету та виконати завдання в зручний для кожного учасника час та продемонструвати реальний рівень знань і проявити власні здібності.

Студенти І та ІІ курсів економічного відділення ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого НУБіП України» теж активно долучились до участі у XХ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На урок» (Зима-2024) з математики. Всього взяло участь 56студентів. За підсумками олімпіади, які підведені 24-25 лютого 2024 року 32 студенти коледжу, економічного відділення, посіли І-ІІІ місця та отримали дипломи.

Кращими серед кращих хочеться відзначити студентів, які отримали 100 балів із 100 і нагороджені Дипломами І ступеня:

Завада Віталія – 25 група

Димушко Христина – 25 група

Коржевська Анна – 25 група

Боднарчук Людмила– 24 група

Також Дипломами І ступеня нагороджені студенти: Купчак Анастасія – 25 група, Бурлака Валентіно – 25 група, Стояк Вікторія – 25 група, Мороз Вікторія – 15 група, Кривко Марта – 24 група, Рудик Віталій – 24 група, Костиник Віталій – 24 група, Дерень Владислав – 24 група, Дерень Вадим – 24 група, Кіт Христина – 24 група, Римарчук Петро – 24 група, Бадига Василь – 24 група, Медведчук Софія – 24 група. Всього — 18 студентів.

Дипломами ІІ ступеня нагороджені4 студенти: Сасовець Мар'яна – 24 група, Болеховська Наталія – 25 група, Стасюк Андрій – 25 група, Захарюк Ілона – 25 група.

Дипломами ІІІ ступеня нагороджені9 студентів:Федорчук Анастасія – 15 група, Гуйван Ярослав – 15 група, Абрамюк Каміла – 15 група, Стоницький Валентин – 15 група, Людкевич Лілія – 14 група,Бошкова Вероніка – 14 група,Прокіпчук Тарас – 25 група, Дудяк Оксана – 25 група, Мотринчук Софія – 25 група.

А також Сертифікати, за участь в олімпіаді, отримали 25 студентів.

Щиро вітаємо Переможців XХ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На урок» (Зима-2024) з математики! Пишаємося Вами та бажаємо на майбутнє нових Перемог та творчих досягнень!

За підсумками Олімпіади викладачі отримали іменні Свідоцтва та Подяки від освітньої платформи «На урок», які додали в свої скарбнички досягнень.

Якщо підвести підсумок, то результати таких конкурсів, змагань та олімпіад — не просто виконані студентами завдання і  це не перемога на олімпіаді — це, перш за все, сам досвід самостійної роботи, можливість випробувати свої сили, розширення кругозору, розвиток профільних здібностей, адекватна самооцінка та, однозначно, особлива атмосфера змагання інтелекту, розуму, творчих починань.

Досвід перемог і поразок, що набувається в ході різноманітних конкурсів, олімпіад, змагань надзвичайно важливий для подальшого життя. В результаті молода людина формує власне уявлення про свої можливості та самостверджується.

Можливо, саме після участі в такого роду заняттях, в студентів розвиватиметься більш посилений інтерес до досліджуваного предмета. Що в подальшому може стати його життєво визначальним фактором і орієнтиром у професійній кар'єрі. Від душі бажаю студентам успіхів на життєвій дорозі та заслужених перемог!!!

 

Галина ГЛОВА, викладачка математичних дисциплін

 

 

: