Search

Підсумки ІІ етапу захисту науково-дослідних робіт МАН

Підсумки ІІ етапу захисту науково-дослідних робіт МАН

Завершився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України.

У цьому етапі конкурсу взяли участь такі студенти коледжу

Іванна Дуць «Підбір гібридів помідор для вирощування у плівкових теплицях», секція «Агрономія», науковий керівник Коропецький П.М.;

Анатолій Петрас «Соцмережа засобами мови програмування JavaScript та бази даних від Google», секція «Інтернет-технології та вебдизайн», науковий керівник Пронь М.Б.;

Валентіно Бурлака «Господарсько-економічна та науково-просвітницька діяльність Євгена Храпливого в контексті викликів сьогодення», секція «Історичне краєзнавство», науковий керівник Петрів Г.В.;

Оксана Дудяк «Використання та впровадження альтернативних джерел енергії», секція «Прикладна фізика», науковий керівник Руснак С.Г.

Наш заклад освіти цього року вперше брав участь у даному конкурсі, відрадним є те, що наші студенти зуміли вибороти призові місця, Анатолій Петрас (І місце) та Іванна Дуць (ІІІ місце).

Щиро вітаємо переможців та їх наукових керівників! З позитивної сторони відзначені успішні кроки у роботі з молодими науковцями викладачів коледжу Михайла Проня та Петра Коропецького.

Анатолій Петрас також брав участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA» у грудні 2023 року та гідно представив розроблений проєкт. Він здобув високий рівень знань на курсах з фронт-енд розробки. Зараз активно виконує розробку візуальної частини веб-сайтів для американського ринку та представлятиме свою роботу на ІІІ етапі конкурсу. Бажаємо Анатолію успіху та перемоги.

Галина ПЕТРІВ, голова студентського наукового товариства

: