Search

Спробуй! Це саме те, що потрібно!

Спробуй! Це саме те, що потрібно!

Якщо професія стає способом життя,

ремесло перетворюється на мистецтво

І.Шевельов

 

Профорієнтаційна робота у ВСП " Заліщицький фаховий колеж імені Є.Храпливого НУБіП України "- це комплексна, систематична робота кожного члена колективу, всіх структурних підрозділів закладу, яка має за мету забезпечення повноцінного прийому здобувачів освіти на навчання в коледж.

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

З метою полегшення вибору навчального закладу та майбутньої професії, відбулася профорієнтаційна зустріч викладача Сагайдак І.П. з учнями гімназії с. Котівка Чортківського району. Майбутнім абітурієнтам була надана вичерпна інформація про навчально – виховну діяльність коледжу, умови проживання в гуртожитку, організацію дозвілля; переглянуто відеоролики .

У коледжі проводять творчі конкурси, олімпіади, вікторини, учасниками яких є не тільки студенти, а й учні навчальних закладів регіону. Так, до онлайн – вікторини знавців української мови активно долучилися здобувачі освіти гімназії с.Котівка Копичинецької громади (вчитель Гевко А.Ф.). Алла Федорівна вручила грамоти гімназистам-активним учасникам онлайн-вікторини.

Запрошуємо школярів із Котівки продовжити навчання в Заліщицькому фаховому коледжі! Запевняємо Вас, що знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть знайти своє місце в житті!

Шановні випускники, бажаємо вам обрати правильний шлях . Нехай кожен день несе в собі щось цікаве і особливе, а нові знання відкривають великі простори можливостей і бажань!

 

Інформацію надала Ірина САГАЙДАК, викладач філологічних дисциплін

: