Search

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ТА ТЕХНОЛОГІЙ В БІЗНЕСІ

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ'ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ТА ТЕХНОЛОГІЙ В БІЗНЕСІ

Проблеми, пов'язані з діджиталізацією бізнесу є досить складними, проте актуальними в сучасному світі. Зростання технологій, зміна споживацьких звичок призводять до того, що компанії повинні адаптуватись до цих змін, аби залишатись конкурентоспроможними. Підвищення ефективності через використання цифрових інструментів і автоматизації дозволяє бізнесу підвищити свою ефективність, знизити витрати і вдосконалити управління ресурсами. Це може включати в себе використання хмарних технологій, аналітики даних, машинного навчання та інших інноваційних рішень.

Діджиталізація управління бізнес-процесами передбачає оптимізацію використання ресурсів і інформації шляхом впровадження сучасних ІТ-технологій з метою збільшення продуктивності діяльності підприємств і збільшення прибутку. Ця цифрова трансформація допомагає створити нові види бізнесу, які відповідають поточним викликам і потребам сьогодення.

Загалом, цифровізація бізнесу в умовах кризи не тільки допомагає компаніям виживати, а й створює основу для майбутнього успіху.

18 квітня 2022 року у дистанційній формі на базі Відокремленого структурного підрозділу «Гусятинський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» було проведено обласне методичне об'єднання викладачів інформаційних систем та технологій в бізнесі у форматі науково-практичної онлайн-конференції на тему: «Актуальні аспекти автоматизації бізнес-процесів». Участь у заході взяли викладачі ВСП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України Наталія ЛЕОНЕНКО, Ольга ГАЛАЙДІДА, Михайло СОПИЛЮК та студенти Мар'яна БІЛООКА, Світлана КОВАЛЬЧУК, Мар'яна КАСТРАНЕЦЬ.

Засідання проводилось з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, встановлення взаємозв'язків між освітніми закладами, обміну досвідом.

Із вітальним словом виступив директор Гусятинського фахового коледжу ТНТУ Зеленський Костянтин Васильович, який коротко розповів про коледж, педагогічний склад, спеціальності, освітньо-професійні програми і про діяльність загалом.

У виступі голова обласного методоб'єднання викладачів інформаційних систем і технологій в бізнесі Наталія Володимирівна Леоненко розповіла про важливі аспекти світових тенденцій інформатизації освітнього процесу за допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Учасники засідання оговорювали питання використання інформаційних систем і технологій у бізнесі.

В рамках науково-практичної конференції виступали студенти із доповідями на актуальні теми автоматизації бізнесу та бізнес-процесів. Студенти ВСП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України представили 3 доповіді на тему:

  • Автоматизація бізнес процесів - Ковальчук Світлана (35-Ф група)
  • Інформаційні технології в системі логістичного обслуговування бізнес-процесів - Білоока Мар'яна (35-П група)
  • Що таке таргетинг і як він працює - Кастранець Мар'яна (35-Ф група)

За результатами методоб'єднання буде сформовано збірник тез та опубліковано на сайті Ради директорів ЗФПО Тернопільської області.

Висловлюємо щирі слова вдячності методисту Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області Ірині Богданівні Лещик, модераторам заходу – адміністрації та викладачам ВСП «Гусятинський фаховий коледж ТНУ імені Івана Пулюя», студентам, які активно долучились та викладачам, які посприяли у проведенні методоб'єднання,а також усім учасникам конференції за плідну співпрацю, можливість спілкування та обміну думками щодо актуалізації, інформатизації та модернізації освітнього процесу за допомогою інноваційних інформаційних систем та технологій.

На завершення Наталія ЛЕОНЕНКО побажала всім учасникам методичного об'єднання здоров'я, наснаги, нових звершень, нових творчих і конструктивних ідей, плідної роботи задля подальшого розвитку професії, конструктивного діалогу та нових вагомих здобутків!

 

Інформацію надали Наталія ЛЕОНЕНКО та Ольга ГАЛАЙДІДА,

викладачі інформаційних систем та технологій

  

: