Search

Виробнича практика- важливий елемент професійної підготовки

Виробнича практика- важливий елемент професійної підготовки

Виробнича практика є завершальним етапом навчання і проводиться з метою узагальнення та вдосконалення здобутих знань, практичних умінь і навичок на базі конкретного підприємства, оволодіння професійним досвідом та готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності.

6 червня 2024 року у коледжі відбувся захист звітів виробничої практики студентами 35-Ф групи освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» (спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»).

Захист практики приймала комісія у складі заступника директора з навчальної роботи Сопилюка М.В. та керівника практики Жлуховської Р.С.

У процесі захисту виробничої практики здобувачі освіти показали високий рівень фахової підготовки, продемонстрували ґрунтовні звіти за результатами виробничої практики, поділилися своїми успіхами, очікуваннями і враженнями від отриманого виробничого досвіду.

Базами практик для майбутніх фахівців стали: Тернопільські відділення АТ КБ «Приватбанк», Івано-Франківське відділення АТ КБ «Приватбанк», Заліщицьке відділення Райффайзен Банк, Територіально відокремлене безбалансове відділення Тернопільського обласного управління акціонерного товариства «Державний ощадний банк України», Управління Державної казначейської служби України у Заліщицькому районі, ПАТ «Українська пожежно-страхова компанія», ПАТ «Страхова група ТАС», ПАТ Українська страхова компанія «Княжа вієнна іншуранс груп».

Виробнича практика надзвичайно посилює мотивацію до професії, є важливою складовою формування готовності студентів до здійснення професійної діяльності.

На захисті прекрасні презентації і виступи продемонстрували: Світлана КОВАЛЬЧУК, Діана СТОНИЦЬКА, Марія ГУЦАЛ, Мар'яна КАСТРАНЕЦЬ, Тетяна БОЙЧУК, Андріана КНИШ.

Сподіваємося, що компетентності, набуті студентами під час проходження виробничої практики, стануть надійним фундаментом для їхнього професійного зростання.

Інформацію надала Руслана ЖЛУХОВСЬКА, керівник виробничої практики     

    

: