Search

Відбувся семінар для керівників практик

Відбувся семінар для керівників практик

Практика студентів — невід'ємна складова процесу підготовки спеціалістів у вищих навчальних закладах; її мета — оволодіння сучасними методами, формами організації майбутньої професійної діяльності формування у студентів, на базі здобутих у навчальному закладі знань, професійних умінь й навичок задля прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання і творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

20 грудня 2017 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» відбувся семінар для керівників практик на тему «Організація та ефективне проведення навчальної та виробничої практики в сучасних умовах». Участь у семінарі взяли завідувачі економічним та технологічним відділеннями, методист та викладачі коледжу, які проводять навчальні, виробничі та технологічні практики згідно навчального плану.

Завідувач практичним навчанням Слободян Ольга Петрівна акцентувала увагу керівників практик на якісно новий рівень проведення дослідних робіт на колекційно-дослідному полі та колекційно-демонстраційних ділянках коледжу у 2018 році. У вступному слові Ольга Петрівна звернулась до викладачів висловити свої пропозиції, поділитися проблемами, щоб разом їх вирішити у конструктивному діалозі.

Завідувач колекційно-дослідним полем Лендел Віктор Федорович розповів про перспективи розвитку КДП та запропонував шляхи удосконалення проходження практики на колекційно-дослідному полі коледжу, а також підкреслив, що слід змінити підходи до догляду за посівами стратегічних культур під час різного роду практик.

В ході роботи учасниками семінару обговорювались питання проходження практик студентами економічних спеціальностей у різних підприємствах регіону. Особлива увага надавалась співробітництву коледжу з високотехнологічними підприємствами регіону.

 

Слободян О.П., завідувач практичним навчанням

: