Search

Четвертий день реалізації проекту «Розуміємо. Пізнаємо. Польські та українські маршрути ідентичності»

Четвертий день реалізації проекту «Розуміємо. Пізнаємо.

Польські та українські маршрути ідентичності»

Четвер також був не менш насиченим, як і попередні дні: ми побували у краєзнавчому музеї міста Заліщики. Екскурсовод розповів нашим польським друзям багатовікову історію нашого міста. Після екскурсії ми вирушили на прогулянку до нижнього парку. Наші друзі були вражені красою Дністра, старовизною палацу Бруніцьких та багатством рідкісних насаджень.

Гостинно зустріли нас працівники Дністровського каньйону. Враження від побаченого ми використали під час дискусії "Позитивні і негативні впливи людини на природу". За результатами дискусії виготовили плакат.

Особливо цікаво пройшов вечір кулінарії. Польська група робити польські кльоцки, а українська – вареники з картоплею. Було дуже весело. Вечер кулінарії плавно перейшов у вечір співів і танців. Керівники народного аматорського ансамблю "Хлібодари" навчили нас танцювати та співати "Канаду". Танцювали також і "Бельгійку". Ще один день перебування польської делегації в стінах нашого коледжу засвідчив, що всі ми різні, але маємо багато однакових уподобань.

Льорчак Анатолій, студент коледжу, учасник проекту

: