Search

У нас- «екватор»!

У нас- «екватор»!

Саме так, адже промайнуло рівно півтора року нашого навчання у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Ми опановуємо спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування».

Студентське життя- це не тільки лекції, практичні заняття, складання іспитів та заліків. Студентські роки-це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Це прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожний школяр, за всіх часів була і є символом молодості, веселощів, першої любові.

Своїми думками діляться студентки-відмінниці навчання.

Мельник Лілія:

«Студентські роки-це доросле й повноцінне життя, яке ще не увійшло в колію буденності. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов, занять у гуртках художньої самодіяльності , улюбленими видами спорту(легка атлетика, волейбол).

У виборі навчального закладу мені допомогла мама, яка закінчила наш коледж і працює бухгалтером. Досвідчені педагоги допомагають і нам успішно опановувати професії. Вважаю, що зробила правильний вибір, адже маю можливість не тільки здобути якісну освіту, а й творчо розвиватися».

Фрасуняк Тетяна, староста групи:

«Студентство - це відмінний шанс побачити світ, приєднавшись до однієї з програм обміну, це пора нових знайомств і знаходження міцної дружби на довгі роки.

Мені пощастило бути учасницею у складі делегації обміну студентами. Завдяки цій програмі я мала змогу познайомитися із культурою сусідньої держави. У Польщі я відкрила для себе багато нового та цікавого, більше дізналась про освіту , побут, традиції цієї країни.

Студентське життя – барвисте та різноманітне, головне не сидіти, склавши руки, а прагнути до знань.За невеликий період навчання, я зрозуміла, що саме цей навчальний заклад зробить з мене освіченого фахівця.

Кваліфіковані викладачі роблять наше навчання більш цікавим, яскравішим, поєднуючи освітній процес із вихованням. Їхня вимогливість навчає нас не розслаблятися, бути уважнішими і відповідальнішими».

Студенти 25 групи

: