Search

31 група в Карпатах

31 група в Карпатах


Будь-яка подорож на природу – це завжди добре. Коли мова заходить про гори Карпати – користь від такої подорожі просто очевидна. Кожен з нас добре розуміє, як чудово випробувати нові емоції і отримати раніше небачений життєвий досвід.

Ось і студенти 31 групи побували в цікавій та, в той же час, складній поїздці в Карпати. В усіх була спільна мета: піднятися на найвищу точку України- Говерлу.

Почали ми підкорення гори об 11:00, обравши найважчий маршрут.

Підйом до малої Говерли тривав 00:42 хвилини. Він був важкий, оскільки дорога проходила через велике коріння кремезних дерев. Але ми впорались! Відпочивши , продовжили сходження. Фінальна частина маршруту зайняла 00:60 хвилин. Дорогою ми жваво спілкувались, відтворюючи в пам'яті здобуті на заняттях знання.

Ну і як обійтися без процесу фотографування на підкореній горі?! Тут кожен студент зафіксував пам'ятний момент. А прапор, який побував на Говерлі, ми передали в музей коледжу як пам'ятку про цю цікаву подорож.

Наступний день теж був насичений цікавими враженнями: і поринанням в дитинство на "великій карпатській гойдалці" в Микуличині, і мандрівкою мальовничим містечком Яремче, і музикою гірських водоспадів, і розмаїттям виробів гуцульських майстрів на славнозвісному базарі.

Крім того, нас оточувала приголомшливо красива природа Карпат, чисте, прозоре повітря – справжній рай для очей та душі.

Тому щиро дякуємо дирекції коледжу за можливість відвідати такі мальовничі місця, а викладачам за знання, які супроводжували нас протягом всієї поїздки. Особлива подяка куратору групи Проню Михайлу Богдановичу за організацію поїздки.


31 група, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія

: