Search

Екскурсія студентів ІV-го курсу у фермерське господарство «МакоСад»

16 вересня 2015 року студентами 43 групи ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» , було здійснено екскурсію в фермерське господарство «МакоСад». Разом із керівником Білінським Іваном Володимировичем, ми побували на захоплюючій екскурсії. Розташоване це господарство в одному з найсприятливіших районів садівництва України в межиріччі Прута і Дністра, в районні Хотинської височини. Господарство спеціалізується на вирощуванні підщеп, зимових щеп, кронованих однорічок та великих партій високоякісних плодів. Надзвичайно цікаво поглянути на висококваліфіковану роботу працівників саду. Адже для створення високопродуктивних яблуневих садів потрібно використовувати тільки сертифікований, садівничий матеріал.

З кожним роком помітно росте рівень якості на світовому ринку фруктів, що спричиняє значно вищі вимоги до товаровиробника. 

Зважаючи на все це, шанси в українських садівників є надзвичайно великі.

Всі ми були дуже задоволені екскурсією і відчули свій зв'язок з багатьма поколіннями людей, що жили упродовж століть на нашій рідній землі та сприяли створенню сучасних промислових насаджень з використанням найновіших досягнень світової садівничої науки.

Семчишин Богдан, студент 43 групи

: