Search

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

«Серце до серця» — благодійна акція Всеукраїнського однойменного благодійного фонду, який вже понад 9 років поспіль веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні та проводить щорічні благодійні акції, тематика яких змінюється кожного року.

Щороку благодійна акція проходить у всіх областях Україниі супроводжується проведенням концертів, вистав, конкурсів за участю учнівської та студентської молоді, членів різних громадських і благодійних об'єднань. Під час проведення благодійної акції проводиться суспільний збір коштів на які закуповується медичне обладнання для дитячих лікарень. В результаті за 8 років діяльності, було закуплено понад 1300 одиниць медичного устаткування, яке передали в обласні дитячі лікарні та маленьким українцям.

ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» підтримує благодійний та волонтерський рух, тому активно долучається до такого роду акцій. «Серце до серця» проводиться в нашому навчальному закладі традиційно щороку в квітні, де роль волонтерів «приміряють» студенти коледжу, що надає можливість виховати в них почуття відповідальності, співчуття, розуміння, милосердя…

Активістами цього року стали : Мацинська Оксана (201С-О група), Олейнич Світлана (201С-О група), Зарецька Христина (36 група), Сенів Олег (33К група), Савків Тарас (11 група). За результатами їхньої волонтерської роботи було зібрано кошти в сумі 1096,6 грн., котрі було перераховано на рахунок фонду «Серце до серця».

Щиросердечно дякуємо УСІМ небайдужим хто долучився доданої акції!!!

 

 

Качор Олег, студент 32 групи

Олейнич Світлана, студентка 201 С-О групи

: