Search

Студентське співуправління

У ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" працюють органи студентського самоврядування, а саме: студентський парламент, студрада гуртожитку та первинна профспілкова організація. Вище перелічені організації створені з метою захисту прав та інтересів студентів, розвитку ініціативності та представлення інтересів і запитів в органах управління коледжу. Участь в органах студентського самоврядування – це формування та удосконалення лідерських якостей, набуття фундаментальних навичок роботи в управлінських сферах.

У читальній залі коледжу відбулось засідання органів студентського самоврядування, на якому обрано члени студентського профспілкового комітету, який в новому навчальному році буде працювати в такому складі: Петрів Г.В (голова), Греськів М. (43-Ф група), Марків М. (42 група), Сенів О.( 43-К група), Литвинюк С. (24 група),Сав'юк А. (34-Ф група), Дячук Л. (34-Б група), Савків Т. (21-К група).

Студентський парламент представлений 5-ма секторами : відділ культури і дозвілля, харитативний відділ, відділ спорту, науки і здоров'я, виконавчий відділ та інформаційний прес-центр.

На зібранні були присутні заступник директора з виховної роботи Книш І. Я, голова студентської профспілки Петрів Г. В.

Також відбулось перше розширене засідання старостату коледжу під час якого виступили : директор коледжу Глова В.С., заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., заступник директора з виховної роботи Книш І.Я.

У ході зібрання було обговорено про організацію навчальної і виховної роботи в групах та обрано голову старостату – студента 43-Ф групи Греськіва Миколу.

Бажаємо новообраним органам студентського співуправління успіху, гармонійного поєднання навчання та громадської роботи.

Дячук Любов, голова інформаційного

прес-центру студентського парламенту,

студентка 34-Б групи

: