Search

В добру путь, випускники!

В добру путь, випускники!

29 червня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого» НУБіП України  відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів випускникам денної і заочної форми навчання. Звучав Гімн України та Гімн коледжу. Хвилиною мовчання вшанували присутні захисників України в російсько-українській війні, серед яких є і випускники нашого навчального закладу.

Цьогоріч більше 200 студентів отримали дипломи Заліщицького фахового коледжу, з них 32 – з відзнакою.

Успішного життєвого та професійного шляху побажав молоді директор фахового коледжу Борис Павлюк.

На щасливе майбутнє випускників благословив парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці отець Іван Сендзюк.

Заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк зачитав наказ про випуск фахових молодших бакалаврів, молодших спеціалістів та побажав випускникам успіхів у подальшому навчанні та трудовій діяльності. Також була відзначена висока активність випускників у громадському житті фахового коледжу- навчанні, спорті, художній самодіяльності, були вручені грамоти та подяки. 

Були вручені дипломи випускникам Міжкафедральної лабораторії НУБіП України, яка працює в Заліщицькому коледжі.

Щиро вітали випускників коледжу запрошені гості:

Надія Підгреб'я, начальник відділу освіти Заліщицької міської ради

Тетяна Джумага, членкиня Наглядової Ради коледжу,начальник Заліщицького відділення АТ «Райффайзен банк Аваль».

У своїх виступах вони побажали випускникам світлої дороги у житті, наполегливості в досягненні наміченої мети та ніколи не забувати своїх наставників, їхньої життєвої науки і мудрості.

Від імені кураторів випускних груп слово мала куратор 34 групи Ольга Юрійчук , яка відмітила прагнення своїх вихованців до знань у нелегкий час карантину, блекауту та тривог. Попри все, в опануванні обраними спеціальностями вони досягли високих результатів, які стануть фундаментом в професійній кар'єрі.

Традиційним короваєм випускників у самостійну дорогу дорослого життя благословили батьки.

Святковий настрій всім учасникам свята забезпечили яскраві номери у виконанні учасників художньої самодіяльності фахового коледжу, які підготували художні керівники Світлана Тарасевич, Лариса Дмитерко та Олег Мартинчук.

Щиро вітаємо наших талановитих, надзвичайно перспективних і креативних випускників! Бажаємо іти по житті з надією й вірою в їх плідну працю на благо України, її сьогодення й мирного майбуття.

Ольга ТРАКАЛО, Валентина ПЕРИТ, Галина ФРЕЯК,

організатори дійства

: