Search

Святкування Дня працівника освіти

Святкування Дня працівника освіти

28 вересня 2023 року у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» відбулося коледжівське родинне свято з нагоди Дня працівників освіти.

Саме в такій родині наші студенти вчаться добру, шанувати свій рід, свою землю, берегти пам'ять свого роду, тут панує злагода, взаєморозуміння, повага. Під час урочистостей студенти дякували педагогічному колективу за те, що впродовж усіх років вони віддають знання своїм вихованцям.

З нагоди професійного свята з вітальним словом до колективу звернувся директор коледжу Борис Павлюк. У своєму виступі побажав невичерпного джерела енергії та натхнення у професійних досягненнях.

З теплими словами привітання до педагогічних працівників коледжу звернулися Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи та Ігор Книш, заступник директора з виховної роботи.

На урочистостях багато з працівників колективу були відзначені грамотами.

Особлива вдячність була висловлена ветеранам педагогічної ниви. Тих із них, хто відійшов у вічність, вшанували хвилиною мовчання.

На протязі свята звучали музичні вітання у виконанні студентів коледжу, які радували усіх вишуканістю репертуару та майстерністю виконання. З щирою шаною студенти дарували квіти працівникам коледжу.

Наприкінці свята побажали викладачам, щоб кожен день був позначений добрими справами, сповнений бадьорості і гарного настрою, додавав віри у завтрашній день!

Підготували свято викладачі

Валентина ПЕРИТ,

Галина ФРЕЯК тахудожні керівники Світлана ТАРАСЕВИЧ,

Лариса ДМИТЕРКО, Олег МАРТИНЧУК

: