Search

Міжнародна акція «Мільйон дерев пам'яті і життя і життя»

Міжнародна акція «Мільйон дерев пам'яті і життя»

Днямив нашому коледжі побувала делегація регіональної спілки угорцівТернопільщини імені Ференца Ракоці ІІ. Поїздка в Заліщики організована Почесним консулом Угорщини в Тернополі таТернопільській областіТетяноюЧубак. Свій візит в місто розпочали з покладання квітів воякам, що загинули захищаючи Україну від російських завойовників.

Мальовниче містечко не лише славиться неймовірними краєвидами, але й бачило багато історичних подій. В часи першої світової війни місто стало ареною активних бойових дій. Тут поховано більше тисячі угорських вояків австро-угорської армії, що загинули в боях з російськими військами. Тетяна Чубак та голова угорської громади ІштванІ ванич поклали квіти до братської могили.

Після невеликої екскурсії по місту завітали в ВCП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого, де заступник директора коледжу з навчальноїроботи МихайлоСопилюк розповів про історію та діяльність закладу. Михайло Васильович познайомив гостей з результатами наукової розвідки щодо перебування угорців в Заліщиках та їх масових поховань.

 

В рамках міжнародної акції "Мільйон дерев пам'яті і життя" на території дендропарку коледжу посадили дві магнолії як символ пам'яті всім загиблим у війні з росією і символ продовження життя України.

Протягом акції триватиме збір коштів на дрони в рамках проєкту «1000 дронів для України». Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/3uH5JcE2JS. «Запрошуємо кожного приєднатися до акції "Мільйон дерев пам'яті та життя" 28 жовтня. Це надзвичайно важлива подія, щоб вшанувати наших Героїв та одночасно допомогти зеленому майбутньому планети. Незалежно від вашого місця проживання, ви можете долучитися до цього глобального руху. Разом ми зможемо зробити більше для навколишнього середовища та вшанування тих, хто віддав життя за нашу країну. Долучайтесь та допомагайте рости лісам пам'яті та життя!», – запрошує ініціаторка Greening of the Planet Аня Крисюк.
Під час висадження буде проходити міжнародний телемарафон. Організатори та учасники висаджень із різних локацій будуть в онлайн режимі ділитися своїми успіхами у висадженні дерев, обʼєднанні людей та збору коштів на дрони.


Мета висадження: підтримати наших героїв, які боронять Україну на лінії фронту та вшанувати пам'ять тих, хто загинув у бою за Батьківщину, а також зібрати кошти на дрони для наших захисників і захисниць. Долучитись до акції може кожен охочий. Для цього виконайте 5 кроків:
* Самостійно висадіть дерево або долучіться до висадки, організованої координаторами проєкту в областях та різних країнах світу
* Зробіть фото
* Опублікуйте в соцмережах з хештегами #мільйон_дерев_памяті_та_життя #Озелененняпланети #разом_до_перемоги
* Тегніть сторінку Озеленення України у соцмережах Facebook або Instagram.
* Задонатьте на дрони https://send.monobank.ua/jar/3uH5JcE2JS.


Організатором акції виступає благодійний фонд «Озеленення України». Генеральний партнер заходу МХП за підтримки Міністерство закордонних справ України та Державного підприємства «Ліси України».
Партнери: журнал Business Woman, Business Woman Club, Книга світових рекордів, Міжнародний штаб допомоги українцям.
Регіональні партнери Благодійний фонд "Подоляни"Почесне Консульство Угорщини у м. ТернопільТРЦ "Подоляни"
Садіть дерева в честь наших воїнів разом із Greening of the Planet! Єднання – це непереможна сила! 

Почесне консульство Угорщини вТернополі та регіональна спілка угорців Тернопільщини висловили щиру вдячність за теплий прийом та організацію зустрічі Борису Шипітці та директору коледжу Борису Павлюку. Заліщики - це край з красивою природою також гостинними людьми, куди хочеться повернутися знову.

Інформацію надав Борис ШИПІТКА,

За матеріалами сайту Почесного консульства Угорщини в м.Тернопіль

.

 

: