Search

Таланти, твої першокурснику-2023

Таланти, твої першокурснику-2023

31 жовтня у Актовій залі ВСП « Заліщицький фаховий коледж ім.. Є. Храпливого НУБіП України» відбувся огляд-конкурс талантів першокурсників. Свої вміння та навики з вокалу, інструментального мистецтва, хореографії, художнього читання учасники вдало продемонструвати на сцені.

За звання найкращих змагалися групи двох відділень – технологічного та економічного. Майбутні комп'ютерні інженери, агрономи, бухгалтери, фінансисти, екологи, економісти показали дотепність, вміння триматися на сцені та популяризувати спеціальності, які здобувають у коледжі.

Цього року конкурс оцінювали –    голова методоб'єднання кураторів студентських груп Ольга Юрійчук, заступник голови студентського парламенту Денис Андрусик, художній керівник народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» Світлана Тарасевич, голова журі конкурсу заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Ігор Книш.

Учасники конкурсу самостійно вибирали репертуар виступів, роблячи акцент на українську патріотичну тематику.

Жага перемоги, творча атмосфера, бажання учасників сподобатися поважному журі – не єдине, що було рушієм яскравого дійства. Ще було щире прагнення поділитися гарним настроєм і позитивною енергетикою зі всіма присутніми, адже в залі за конкурсантів вболівали представники різних груп і курсів нашого коледжу – не тільки студенти, а й викладачі та працівники коледжу.

 

Уважно спостерігали за виступами вихованців куратори першокурсників Іван Зубик, Світлана Руснак, Ольга Галайдіда та Ольга Юрійчук

Звісно, свято першокурсника – це те, що буває лише раз у житті. «Бойове хрещення» на сцені вони витримали з честю. А запорукою успішних виступів першокурсників стала злагоджена та професійна робота художніх керівників – Світлани Тарасевич, Лариси Дмитерко та Олега Мартинчука та організаційна робота кураторів груп. Авторитетне журі визнало, що всі номери концертної програми вартують фінального концерту на батьківських зборах. А попереду в «новобранців» ще багато по-справжньому цікавих зустрічей, важливих і яскравих подій.

Інформацію надав Ігор КНИШ,

заступник директора з гуманітарної освіти та виховання

: