Search

60 – нашій альма-матері

Щось у повітрі плине тепле, красиве і вічне, щось непорушне і загадкове….. Це осінь повільно пливе по прекрасному заліщицькому краї. Звичайні дні… Інколи дощові, а інколи просто обвиті сивим туманом. І, напевно, немає нічого дивного в тому, що в усі часи саме восени землероби раділи плодам  своєї праці, влаштовуючи Свято квітів та врожаю. Цей звичай став традиційним і у нашому коледжі. Та цьогорічне дійство було особливим – адже в осінні дні 1955 року народилося агрономічне відділення Заліщицького коледжу. 

Тому цілий ряд заходів були приурочені 60-й річниці утворення альма-матер агрономів, а саме: виставка світлин випускників минулих років, виховні години-зустрічі з відомими людьми краю, які свого часу теж були студентами відділення, конференція на тему: «Традиції і сучасність в становленні та розвитку аграрної освіти»,концертна програма, яку підготували

студенти 33,41,42 груп під керівництвом своїх кураторів та виставка квіткових композицій, натюрмортів та дарів золотої осені.

Усе багатство врожаю можна було побачити на осінньому вернісажі, в якому взяли участь як студентські групи, так і навчальні лабораторії. Виставці передувала клопітка робота. Тому ще і досі у коридорах чути відлуння того святкового дня. Композиції, натюрморти, зроблені руками студентів, просто перевершили надможливе, адже всі вони, виконані на високому естетичному рівні, зачарували своєю екстравагантністю.

Бадьорого  та смачного настрою додавало розмаїття духмяної випічки та ароматних чаїв, якими студенти пригощали всіх гостей свята.

З нагоди 60-річчя бажаємо нашому відділенню примноження досягнень у  формуванні високоосвічених спеціалістів.  Нехай його подальше життя  буде оснащене новітніми технологіями, креативними педагогічними ідеями, наповнене добрими справами, цікавими подіями, хвилюючими зустрічами, щирими переживаннями.


Організатори виставки

: