Search

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Красива осінь вишиває клени, а перша неділя  жовтня дарує нам тепле і радісне свято - День працівника освіти.

Викладач… Одна з найважливіших професій. Вона – для обраних. Ви щодня стоїте перед прицілом сотень допитливих  очей, палите, як хмиз, нерви, і все ж ведете нас на вищі сходинки пізнання.

До викладача йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє.

Яке ж серце потрібно мати викладачеві, щоб рік у рік щоденно віддавати його студентам, і якою має бути любов до дітей у його добрій, терпеливій нестаріючій душі.

Свято вчителя - свято всієї країни, бо ким би ти не став у житті: бухгалтером чи лікарем, військовим чи бізнесменом, домогосподаркою чи депутатом Верховної Ради у кожного був свій вчитель,- учитель, який допоміг увійти у доросле життя.

Це свято до нас надсилає
Гінців із усіх століть.
Педагог у віках не вмирає
Він поруч із Богом стоїть.

3 жовтня 2016 року у актовій залі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

З привітальним словом до усіх присутніх звернувся директор коледжу Глова В.С., який зазначив: «Сьогодні  на нас покладено дуже відповідальне завдання – підготувати молодь до майбутнього. Тому, важливо дати нашим студентам не лише знання, а підготувати їх до сміливого вирішення проблем, до того, як критично переосмислювати величезний потік інформації у сучасному суспільстві». Володимир Степанович  побажав освітянам міцного здоров’я, наснаги, успіхів у такій нелегкій, але дуже важливій роботі.

Ініціаторами нагородження викладачів за номінаціями були самі студенти. Голова студпарламенту Олег Качор та голова старостату Микола Греськів вручили грамоти викладачам за їх вагомий внесок у підготовці молодого підростаючого покоління до самостійного життя.

Грамотами дирекції коледжу було відзначено викладачів навчального закладу за високі досягнення та значний особистий внесок у науково-педагогічну діяльність, за сумлінність і професіоналізм в організації навчального процесу, активну участь у суспільно-громадському житті коледжу та з нагоди Дня працівників освіти.

Також вручено грамоти викладачам коледжу за багаторічну творчу працю, особистий внесок у справу виховання студентської молоді, активну громадську позицію та з нагоди Дня працівника освіти від Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Святковий настрій усім присутнім подарували студенти коледжу своїми запальними танцями, вокальними та гумористичними номерами з ініціативи студентів 21 та 24 груп.

Шановні наші освітяни! Зі святом Вас! Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих сердець. Ви прищеплюєте нам, своїм вихованцям, любов до знань, сієте в наших серцях зерно прекрасного, доброго вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради. Низький уклін Вам, дорогі викладачі, за професіоналізм, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень!

Щире спасибі кураторам академічних груп Глові Г.Р. (24гр.), Руснак С.Г. (21гр.) та художнім керівникам Тарасевич С.Я. та Мартинчуку О.М. за допомогу у підготовці  та проведенні святкових урочистостей.


Тетяна Матвіїв – староста 24 групи
Ірина Калакайло – староста 21 групи

: