Search

Голосіївська весна – 2017

Голосіївська весна – 2017

З метою виявлення обдарованої молоді та створення умов для реалізації її творчого потенціалу, залучення студентів до участі в культурно-масових заходах, 14 березня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбувся ХХХVI Міжнародний фестиваль художньої творчості «Голосіївська весна – 2017» під гаслом «Україна - єдина родина», за участю колективів художньої самодіяльності коледжу.

Мистецьке свято «Голосіївська весна», що зібрало волелюдний зал у районному будинку народної творчості, відкривгурт «Браво» із композиціями: «Тобі Україно» та «Оберіг».

Майстерним виконанням музичних композицій зачаровували усіх присутніх Вольська В. («Рідне місто»), Желізняк М. та Мандзюк І. («Там, за тином»), Остяк М. («Усміхнись мені»), вокальне тріо «Віночок» пісня «Чекання», ансамбль «Намисто» («А ми дівчата з України»), ансамбль «Намистинки» («Ти до мене не ходи»), гурт «Веселі дівчурики» («Картопля»), вокально-хореографічна композиція «Ой у вишневому саду».

Традиційно у святі взяв участь народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Хлібодари», які порадували своїми хореографічними композиціями «Вибиванка», «Буковинський танець» та класичний танець «Така, як ти».

На високу похвалу заслуговує: вокальний квартет у складі викладачів коледжу Тарасевич С.Я., Сопівник Л.Й., Ємчук Н.В., Атаманчук Л.А., які виконували пісню «Хай буде воля твоя»; театральний гурток «Думка» у виконанні літературно-музичної композиції на вірші Т.Г.Шевченка «Так не однаково мені» та уривок з вистави «Сватання на Гончарівці».

Наші молоді таланти продемонстрували високий рівень вокалу, багатоголосся і майстерне виконання пісень.

Підняла настрій глядачам дотепна та запальна студентська гумореска «Страшний сон майбутнього фермера» (читав Голич А.).

Ведучими свята стали: Книш І.Я. та Оробко О.

Концертну програму підготували художні керівники: Світлана Тарасевич, Ольга Тарасевич, Олег Мартинчук.

У вестибюлі коледжу експонувалась виставка декоративно-прикладного мистецтва, де були представленні: вироби із бісеру; вишиті рушники, серветки, картини, ікони; вироби з дерева.

Свято завершилося….. Та приємні враження і яскраві спогади у глядачів залишаться ще надовго.



І.В.Костур

: